Ранг листа кандидата за упис на ИТ смер

blog

Ранг листа кандидата за упис на ИТ смер

21.05.2022.

Ранг листу кандидата, који су полагали пријемни испит за упис на ИТ смер, можете преузети (видети) са следећег линка:

Ранг листа.

Директор школе, Сузана Мишић Станковић
ПРЕДМЕТ: Обавештење за ученике који ће полагати посебни пријемни / тест из математике за одељење за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику 


Поштовани директори ОШ,

Поштоване колеге,

Драги ученици завршних разреда ОШ,


Са циљем успешне реализације пријемног испита за одељења за ученике са посебним способностима за ИТ одељење шаљемо  вам неколико неопходних информација.


Ученици који су се пријавили за полагање пријемног испита обавештавамо да је полагање пријемног у суботу,  21. МАЈА 2022. ГОДИНЕ  у Гимназији "  Бора  Станковић " у Врању  у 10.00 сати.


Потребно је да ученици дођу у 9.15 у школу. ( Списак ученика биће истакнут у холу школе и на вратима учионицa.)


Потребно је да ученици имају код себе ђачку књижицу са фотографијом, флашицу воде, прибор за рад ( лењир, троугао, угломер, шестар, оловка хемијска, оловка графитна, гумица ) и калкулатор са основним рачунским операцијама, пример дозвољених калкулатора је у прилогу обавештења. Не може се користити калкулатор на мобилном телефону. Мобилни телефони су забрањени!

 

Такође, важна информација за ученике који се нису пријавили је,  ДА МОГУ ДА ДОЂУ НА ДАН ПОЛАГАЊА И ДА ПОЛАЖУ ПРИЈЕМНИ / ТЕСТ ИЗ МАТЕМАТИКЕ.


Ученицима желимо много среће на пријемном испиту! СРЕЋНО!!!


Документа за преузимање: 
Обавештење за пријемни
Дозвољени калкулаториДиректор школе, Сузана  Мишић  Станковић                                                                                Претходна информација


Обавештавамо вас да и ове године Гимназија "Бора  Станковић" у Врању уписиује специјализовано ИТ одељење за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику.


  1. Пријављивање за полагање посебног пријемног испита ове године биће електронским путем преко портала Моја средња школа у периоду од 4. до 7. априла 2021. године.
  2. Подношењем пријаве у школи 7. и 8. априла. Образац пријаве се може преузети са сајта школе или узети код помоћника директора.

    Линк за преузимање обрасца: Пријава за пријемни за ИТ смер
  3. ОБАВЕШТЕЊЕ: Рок за подношење пријава за полагање пријемног испита продужен је и на ову недељу.

У периоду од 11 - 15.04.2022. годину, пријаву за полагање пријемног испита, родитељ односно други законски заступник кандидата, моћи ће да поднесе само у средњој школи у којој се полаже пријемни испит.

Пријемни испит биће одржан  21.5.2022. године. 


Припремну наставу ће ове године држати професор Весна Ђорђевић, преко Гугл учионице чији је код:   6xsihnb